vervoer

Je auto verkopen doe je zo

Je auto snel verkocht krijgen valt niet altijd mee. Om je een handje te helpen, hebben we in dit artikel wat bruikbare tips verzameld.

Je auto schoonmaken

Wanneer je je auto wilt verkopen zul je er waarschijnlijk niet meer zo zuinig op zijn als dat je ooit bent geweest. Toch is het verstandig om je auto goed schoon te maken voordat er potentiële kopers komen kijken. Gooi alle rommel die in je auto ligt weg, stof de binnenkant af en rijd de auto door een wasstraat. Een schone auto ziet er meteen een stuk aantrekkelijker uit dan een auto die helemaal onder de modder en stof zit!

Bereikbaar zijn

Wanneer je je auto online te koop hebt staan, is het verstandig je telefoonnummer erbij te vermelden. Zorg ook dat je opneemt zodra er iemand belt. Potentiële kopers zoeken waarschijnlijk verder als ze jou niet te pakken krijgen. 

Wees voorbereid

Wanneer er een geïnteresseerde naar je auto komt kijken, zal deze persoon waarschijnlijk van allerlei vragen gaan stellen. Waar komt dit krasje vandaan? Tot wanneer is de APK geldig? Sinds wanneer heb je de auto? Waarom doe je hem weg? Bereid je dus voor op dergelijke vragen. Zorg ook dat je tank vol is, omdat kopers altijd eerst een proefrit willen maken. Wanneer je het geen fijn gevoel vind dat een onbekende met jouw auto gaat rijden, kun je er tijdens de proefrit naast blijven zitten. 

Je auto direct verkopen aan een bedrijf

In plaats van te zoeken naar particulieren kopers, kun je je auto natuurlijk ook gewoon aan een bedrijf verkopen. Dit is een stuk eenvoudiger. Bespaard dus weer tijd en moeite! RP Automotive koopt bijvoorbeeld tweedehands auto’s in. Ook voor het kopen van occasions in Etten-Leur en omgeving kun je bij hen terecht. 

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch