vervoer

Private lease nu een elektrische auto!

betrouwbaar auto kopen

Dankzij private lease elektrische auto wordt het mogelijk om zeer goedkoop en milieu bewust, privé auto te gaan rijden! Elektrische auto rijden door middel van private lease is voor iedereen die een vast of toereikend inkomen heeft mogelijk. Voorheen was een lease auto voornamelijk voor de zakelijke autorijder. Daar is verandering in gekomen door het private lease concept.

Kies voor een kleine of een grote elektrische auto met private lease

Afhankelijk van je inkomen en je wensen kun je kiezen voor een kleine elektrische auto of als dat beter past een grote luxe wagen. Als je veel in de stad rijdt dan is een kleine elektrische auto handig, je manoeuvreert  eenvoudig door het drukke verkeer en parkeert m simpelweg op de kleinste plekjes. Zit je veel op de snelweg en maak je lange afstanden, dan is een grotere wagen wellicht prettiger en kijk je misschien naar een elektrische auto die een hoge actieradius heeft. Wat je ook zoekt, met private lease elektrische auto is het mogelijk.

Private lease elektrische auto is goedkoper dan gewoon auto rijden

Een elektrische auto is duur in aanschaf maar zodra je er eenmaal mee rijdt is het stukken goedkoper dan een auto op fossiele brandstof. Een auto op benzine of diesel is goedkoper in de aanschaf maar dus duurder om kilometers mee te rijden. Dankzij private lease elektrische auto betaal je geen aanschafprijs maar gebruik je wel het voordeel van goedkoop autorijden. Je hoeft de elektrische auto namelijk niet zelf te kopen, dit doet de leasemaatschappij voor je. Jij betaalt uiteraard wel het opladen van de elektrische auto, maar dat is vele malen goedkoper dan een tankbeurt met een auto op fossiele brandstof. Bovendien betaal je voor een elektrische auto geen wegenbelasting omdat je milieubewust rijdt.

Waaruit is het maandbedrag van private lease opgebouwd?

Besluit je gebruik te maken van private lease elektrische auto, dan zal de leasemaatschappij samen met jou een maandbedrag bepalen. Dit maandbedrag betaal je gedurende de periode dat je met de elektrische leaseauto rijdt. Ook deze periode is vooraf vastgesteld en bepaald mede de hoogte van je maandbedrag. Hoe langer je met jouw lease auto wilt rijden hoe lager het maandbedrag. Ook het merk en model elektrische auto die je kiest heeft invloed op je maandbedrag. Besluit je een hele dure auto te gaan leasen dan betaal je meer dan wanneer je kiest voor een kleine simpele elektrische auto. Als laatste speelt het aantal kilometers dat je gaat rijden met mouw private lease elektrische auto een rol bij het bepalen van het maandbedrag. Ga je veel kilometers rijden dan betaal je meer dan wanneer je weinig gebruik maakt van je auto.

Volledige zekerheid van goed vervoer

Een private lease elektrische auto zorgt ervoor dat je volledig onbezorgd auto rijdt. Mocht er namelijk onverhoopt iets kapot gaan aan je auto, dan worden de kosten hiervoor betaald door de leasemaatschappij. Ook al het onderhoud aan je elektrische auto wordt overigens door de leasemaatschappij betaald. Ondertussen krijg jij in geval van defect of onderhoud direct een andere auto tot je beschikking zodat jij gewoon verder kunt. Een onbezorgdere manier van autorijden bestaat er niet.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch