Uncategorized

Vrije tijd!

debestetips.nl

Je bent een zakenman en draagt bijna elke dag een kostuum. Je ziet er graag verzorgd uit en ook de klanten waar je mee in contact komt zien het graag. In je vrije tijd ben je wel even klaar met het dragen van een kostuum. Ook dan wil je er toch wel op en top uit zien, maar dan wel wat vrijer kunnen bewegen. Waar kies je dan voor? Casa Moda t-shirts zijn een leuke vervanger om even niet als zakenman te rond te lopen maar lekker vrij en toch netjes. Het bedrijf vind zijn oorsprong in 1924 en vanwege de naam die ze hoog willen houden is de kwaliteit gewaarborgd. Het is een Duitse onderneming maar met vestigingen over de hele wereld. Mocht je niet in de buurt wonen of zijn van de winkel, is er altijd nog internet!

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/strijkvrije-overhemden

Materiaal

De t-shirts zijn over het algemeen gemaakt van katoen. Katoen heeft als voordeel dat het een natuurproduct is. Katoen neemt veel vocht op en het zit lekker. Zeker als je veel zweet is het ideaal want je kunt de stof heel heet wassen. Als je van wit houd kun je vaak wat gele plekken krijgen bij de oksels. Knoei je vaak tijdens het eten en laat je vieze vlekken achter heeft het heet wassen dus ook weer een voordeel waardoor de kans dat je de vlek eruit krijgt groter maakt. Het enige nadeel is dat het makkelijk kreukt waardoor je zeker na het wassen moet strijken. En eventueel zou als je van kleur houd, de kleur wat kunnen vervagen na verloop van tijd maar dat hangt natuurlijk ook weer af van de kwaliteit van het materiaal waarmee de t-shirts gemaakt zijn. En Casa Moda heeft zijn naam hoog te houden.

Aanbevolen: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Mannen in casa moda overhemden

De Casa Moda collectie heeft veel te bieden. Wil je nogmaals netjes gekleed maar toch een beetje casual, er is keuze genoeg. Ook als je niet te netjes wilt is er volop keuze. Kies voor een neutrale look of een met een leuke print. Hou je van streepjes, je hebt ze in allerlei richtingen. Ben je wat gezet neem dan een met verticale streepjes in het t-shirt want dat kleed meer af. Als je voor een horizontale streep gaat dan lijk je dikker. Veel om over na te denken dus! Conclusie: wil je een leuk t-shirt van goede kwaliteit en duurzaam ga dan voor de collectie van Casa Moda.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch