wonen

Variërend aanbod

Bij Namenenzo kan je terecht voor alle soorten en maten naambordjes, huisnummers, stickers en wanddecoratie. Ben je op zoek naar een uniek naambord. Neem dan eens een kijkje bij de naambordjes van Namenenzo. Ben je net verhuisd of heb je net je eerste huis gekocht? Dan kan hier weleens hét naambordje voor jou tussen zitten. Ga jij voor een naambordje van RVS of een RVS-look, een naambordje van aluminium of een combinatie van verschillende materialen? Dat is mogelijk. Maar Namenenzo heeft ook meer opvallende naambordjes zoals een uniek naambord van leisteen, steigerhout, boomschrijven, plexiglas of beton. 

Het kan natuurlijk ook dat je geen groot naambordje wil maar dat je liever gaat voor een bescheiden brievenbusplaatje. Deze brievenbusplaatjes zijn namelijk wat kleiner dan de gebruikelijke naambordjes. Hierdoor zijn ze eenvoudig te plaatsen en mocht je niet zoveel ruimte hebben dan is dit een interessante oplossing. Deze brievenbusplaatjes zijn in verschillende looks te krijgen. Wil je een chique look? Ga dan voor de ovale naamplaatjes met een sierlijk lettertype. Maar zo hebben we bijvoorbeeld ook naamplaatjes met een emaille look. Bij alle naambordjes krijg je een bevestiging setje bijgeleverd zodat je zelfstandig het bordje makkelijk op kan hangen. Hierbij zit uiteraard een duidelijke montage beschrijving. Mocht het voorkomen dat je deze toevallig kwijtraakt dan heeft Namenenzo een montage handleiding op hun website staan waar je alle instructies kunt vinden per naamplaatje. Ga je op zoek naar een uniek naambord bij Namenenzo, dan kun je verzekerd zijn van een kwalitatief resultaat. 

Linnen foto

Naast naambordjes, brievenbusbordjes en stickers verkoopt Namenenzo ook wanddecoratie, waaronder foto’s op canvas. Dit is een erg mooie toevoeging in bijvoorbeeld je huiskamer. Wil je graag een foto van een vakantie, je kinderen of je huwelijk aan de muur hebben hangen? Dan kan je dat eenvoudig bestellen bij Namenenzo. Er zijn veel verschillende formaten te vinden. Mocht het formaat er niet tussen zitten wat je graag zou willen bestellen. Neem dan even contact op met Namenenzo. Dan zorgen zij ervoor dat je eigen formaat geproduceerd kan worden. 

Bij een linnen foto is het van belang dat de kwaliteit van je eigen foto van goede kwaliteit is. Dit wil zeggen dat de foto een hoge resolutie moet hebben. Als dit niet zo is dan kan het zijn dat het resultaat tegen zal vallen. Tegenwoordig worden foto’s vaak met de smartphone gemaakt. Heeft deze 12 megapixels? De resolutie zal dan gelijk staan aan ongeveer 4000×3000 pixels. Dit is voldoende voor een linnen foto. Hoe scherper de foto is, hoe beter de kwaliteit van het canvas zal worden. 

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch