shoppen

Top 5 jeansmerken voor heren

Brams Paris, Levi’s of BOSS. Het zijn allemaal jeansmerken die erg bekend zijn binnen de herenmode. De jeans zijn niet voor niets bekend geworden. Ze staan bekend om hun duurzaamheid, kleur en geweldige modellen. Ben jij op zoek naar een nieuwe jeans en wil jij jouw geld slim besteden? Lees dit artikel dan snel verder.

1. Levi’s

Levi’s is een geweldig jeansmerk. Het is zelfs de oprichter van de iconische denim look. Deze is origineel ontworpen voor werkers in Amerika, maar is uitgegroeid tot een status van fashion voor alle hedendaagse jeans dragers. De spijkerbroeken zijn comfortabel, zitten mooi om het lichaam en zijn voorzien van de iconische lijnen op de zakken.  

2. G-Star Raw

G-Star Raw is een jeansmerk wat is opgericht in Nederland. Het heeft in een korte tijd de wereld overgenomen met zijn unieke en tijdloze jeans modellen. Voor zowel heren als vrouwen heeft G-Star Raw mooie modellen. Van licht denim tot een donker zwarte jeans met een grijze wash, bij dit merk vind je het allemaal.

3. BOSS

Ben jij op zoek naar een jeans die echt comfortabel zit? Dan moet je bij BOSS zijn. De jeans van BOSS zijn herkenbaar aan zijn subtiele stretch, waardoor de jeans heerlijk zitten voor dagelijks gebruik. Ook heeft dit merk genoeg verschillende modellen beschikbaar van Loose fit tot strakke jeans.

4. Denham

Denham is een Nederland denim merk. Wat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Dit komt omdat de jeans van dit merk van enorm hoge kwaliteit zijn. Ze rekken niet snel uit, hebben een mooie kleur die niet vervaagt en hebben verschillende maten. Denham biedt voor iedereen wat wils.

5. Brams Paris

Brams Paris is het laatste merk in onze rij. Dit merk staat bekend om zijn geweldige pasvorm. Het is een Nederland denim merk, wat al sinds 1875 op de markt te vinden is. Oorspronkelijk begonnen als spijkerbroekenmerk voor de werkers, is het tegenwoordig uitgegroeid tot hét merk voor iedere burger. Bij Broeken Binkie kan je de collecties van dit merk scoren. Geniet van een comfortabele denim jeans waar jij vrij in kan bewegen dankzij Brams Paris.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch