Zakelijk

Handige personeelsplanning software

Ben je het ook zat delen van de administratie keer op keer weer kwijt te raken? Of weet je af en toe niet eens meer welke taak je nu aan de ene collega hebt toegewezen of aan de ander? Raak je elke keer je afspraken kwijt, je orde in je bedrijfsplanning of is het bij het uren registreren één grote bij elkaar geraapte zooi van cijfertjes en lettertjes? Misschien hebben wij dan een goede tip voor je.

Tegenwoordig zijn er steeds meer gebruiksvriendelijke software personeelsplanning apps op de markt die je kunnen helpen bij al deze crimes van het kantoorleven. Zowel te downloaden op de laptop als op de telefoon. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende apps die je kunnen helpen bij het maken van een overzichtelijk rooster of personeelsplanning die je kunnen helpen bij het verdelen van verschillende taken. Deze zijn online bij te werken en te bekijken waardoor het, voor zowel de werknemer als voor de werkgever, een rust en duidelijkheid creëert. Communiceer sneller met elkaar en pas taken, eventuele veranderingen of trainings,- en vergaderdata snel aan, waarna de werknemer telkens een melding ontvangt en hierop zou kunnen reageren.

Urenregistratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Koppel de registratie bijvoorbeeld aan de omzet in de kassa en houdt precies bij de hand of alles wel verloopt zoals het zou moeten verlopen. Ook kan er bijvoorbeeld zelf door werknemers in,- en uitgeklokt worden, wat jou als werkgever, de moeite weer bespaart.

Ook kun je meldingen ontvangen bij het aflopen van een oud contract, wanneer het tijd is voor het vervangen van een ID of bij meer van deze handige trucjes en bijkomstigheden. Hoe handig om een digitaal dossier te hebben waarbij alles up-to-date blijft! Zo heb jij als manager alles bij de hand en een overzichtelijker inzicht, en geef je je werknemers meer vertrouwen en duidelijkheid.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch