Zakelijk

Dit zijn de voordelen van lichtmastreclame!

Voor winkels en bedrijven is het vandaag de dag meer dan ooit van belang dat ze op een zo optimaal mogelijke manier zien op te vallen in het straatbeeld. Er kan op dit vlak in de praktijk voor worden gekozen om gebruik te maken van tal van verschillende zaken. Eén van deze mogelijkheden is lichtmastreclame. Het betreft hier een vorm van reclame die niet alleen altijd opvalt, maar bovendien ook nog eens voor elk mogelijk bedrijf kan worden ingezet. Bent u eveneens geïnteresseerd in de vele voordelen waar lichtmastreclame zich door kenmerkt? In dat geval is het zeker de moeite waard om even de informatie op deze pagina door te nemen!

Lichtmastreclame is ongelofelijk opvallend

Wanneer u even rond zich kijkt zult u kunnen vaststellen dat lichtmastreclame op de beste locaties verspreid over de stad is terug te vinden. U vindt ze bovendien eveneens terug aan de kant van de uitvalswegen en op bedrijventerreinen. Een belangrijk bijkomend voordeel is natuurlijk terug te vinden in het feit dat lichtmastreclame niet alleen tijdens de dag, maar ook ’s nachts goed zichtbaar is. Door het inzetten van lichtmastreclame zult u in de praktijk dan ook steeds kunnen vaststellen dat er al snel een aanzienlijk grotere naamsbekendheid kan worden gerealiseerd. Bovendien zult u ook nog eens kunnen vaststellen dat het vertrouwen in uw onderneming structureel zal toenemen.

Van alle personen is maar liefst 97 procent bekend met lichtmastreclame. Niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland is deze vorm van reclame dan ook overal terug te vinden. Het merendeel van deze 97 procent geeft bovendien ook aan dat het één van de meest opvallende vormen van reclame is. Ook op dit vlak speelt het feit dat de reclame eigenlijk als het ware de klok rond zichtbaar is uiteraard een zeer belangrijke rol.

Het verbeteren van uw vindbaarheid

Door gebruik te maken van lichtmastreclame is het niet alleen maar mogelijk om uw zichtbaarheid te verhogen, daarnaast kunt u ook uw vindbaarheid een duwtje in de rug geven. Door het inzetten van een lichtmastreclame zult u kunnen vaststellen dat uw (potentiële) klanten veel eenvoudiger de weg zullen vinden naar uw onderneming of winkel. Dit heeft uiteraard als gevolg dat u meer mensen over de vloer zult krijgen waardoor u ook uw omzet structureel zult weten te verhogen. Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst 75 procent van de mensen die op zoek waren naar een bepaalde onderneming of winkel gebruik hebben gemaakt van lichtmastreclame? Behoorlijk indrukwekkend niet?

Levert een positieve bijdrage aan impulsbezoeken

Last but not least, het inzetten van een lichtmastreclame zorgt er in de praktijk eveneens voor dat u zult kunnen rekenen op heel wat meer impulsbezoeken. Het spreekt voor zich dat het vooral de 24/7 zichtbaarheid is welke hier mede voor verantwoordelijk is. Onderzoeken hebben reeds veelvuldig aangetoond dat impulsbezoeken voor bedrijven en winkels doorgaans van onschatbare waarde kunnen zijn. Zo kunt u op de meest efficiënte wijze heel wat extra, nieuwe klanten aantrekken. In een recent onderzoek dat werd uitgevoerd gaven maar liefst 88 procent van de ondervraagden aan dat een lichtmastreclame een uitstekende manier vormt om snel en eenvoudig de weg te vinden naar een bepaald bedrijf of een specifieke shop.

Mocht u meer informatie willen over deze manier van adverteren neem dan contact op met www.vusp.nl.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch