Zakelijk

Een handig te gebruiken overzicht binnen jouw bedrijf

Ben jij het ook zo zat altijd weer in Excel beginnen, maar telkens te eindigen met tabellen die niet meewerken of cijfers die wegspringen uit hokjes waardoor je het maar weer opgeeft of uiteindelijk iets provisorisch van het bestand maakt? Formules die niet kloppen of gegevens die uit het niets verdwijnen, daar heeft u natuurlijk ook niets aan. En dit is natuurlijk ook niet helemaal gericht op de wijze en de veiligheidsbescherming volgens de AVG wetgeving. Denk u telkens ‘Laat het maar weer zitten. Ik doe het later wel een keer’. Misschien zijn deze dagen dan nu eindelijk voorbij, aangezien wij een tip hebben waar wij u misschien nog wel eens een heel eind mee op weg kunnen helpen.

Wist je dat er nu een GRC software service bestaat, gebaseerd op planning en control, waarmee je dit allemaal nét even wat handiger aan kunt pakken? Deze is zowel te gebruiken tijdens de administratie werkzaamheden op het kantoor als binnen de huiselijke sfeer. Gemakkelijk te downloaden voor zowel de computer als op uw mobiele device. Menig bedrijf en instanties, zoals zelfs een P&C cyclus gemeente, hebben we al over deze app gehoord en het schijnt een regelrechte hit te zijn!

Wat je er uiteindelijk mee kunt doen? De app heeft verschillende functies. Zie het maar als Microsoft Office, maar dan gericht op het échte bedrijfsleven. En alles blijft intern en beschermd! Zo bevat het een tekst functie, waar je niet alleen bestanden in zou kunnen opslaan, maar die ook makkelijk online te openen en te bewerken zijn. Er kunnen zelfs commentaren worden toegevoegd of ‘discussies worden gestart’ door eventuele werknemers.

Hiernaast bevat de app de functie voor financiën, welke je zou kunnen koppelen aan andere financiële apps of een eigen bank account. Synchroniseer de apps samen en krijg een duidelijk overzicht over al de in,- en uitgaven van het bedrijf. Integreer ze naar PDF bestanden om ze makkelijk in een overzicht op te kunnen slaan. Synchroniseert de gegevens, welke allemaal in verbinding staan met de verschillende gedownloade apps en functies, automatisch naar grafieken en tabellen, en krijg meteen een overzichtelijke overview van de statistieken van jouw bedrijf.

Het is altijd het proberen waard, toch?

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch