Uncategorized

Dit is de beste WordPress plugin voor SEO

Ik had er zelf nog nooit van gehoord maar blijkbaar heb je WordPress plugins voor SEO. Maar wat zijn WordPress plugins en SEO? We beginnen bij een WordPress plugin. Een WordPress plugin is een klein stukje software waardoor je de functionaliteiten van je website verder kan uitbreiden. Dit is niet inbegrepen als je een standaard WordPress site gaat maken omdat iedere gebruiker andere behoeftes en wensen heeft. Deze plugins worden dus gebruikt voor SEO. SEO is een afkorting voor search engine optimization, wat zoekmachine optimalisatie is in het Nederlands. Door WordPress plugins kan de zoekmachine jouw website beter vinden waardoor mensen jouw website eerder vinden.

De beste WordPress plugin

Maar wat is dan de beste plugin? Dit is de plugin van Rank Math. Dit bedrijf heeft 4 miljoen actieve gebruikers en heeft een gemiddelde van 4.9 sterren van de vijf. De plugin is ook beschikbaar in 23 talen waardoor je het ook in jouw taal kan gebruiken. Verder zit het in de top drie van de WordPress SEO tools. Verder kun je Rank Math niet alleen gebruiken voor websites maar ook voor webshops. Dit doen ze door WordPress te combineren met Woocommerce. Maar wat doen ze om de zoekmachine te optimaliseren? Ten eerste vullen ze automatisch alt teksten, pagina titels en sitemaps. Daarnaast geeft het ook aan hoe je je teksten kunt optimaliseren.

De gratis of betaalde versie

Van deze wordpress plugin heb je 4 versies. Je hebt de gratis versie en drie betaalde versies, namelijk pro, bedrijf en bureau. Als je alleen maar persoonlijke websites maakt en dus niet voor andere mensen heb je niks aan de bedrijf en bureau versies. Maar kun je dan het beste voor de gratis of pro versie kiezen? Ik raadt aan om eerst met de gratis versie te beginnen omdat veel mensen daar al genoeg aan hebben. Als je dan toch nog dingen mist die wel bij de pro versie zitten kan je dat altijd nog aanschaffen voor 57 euro per jaar. Als je nog niet overtuigd bent kun je ook nog op https://seo-review.nl/ kijken voor meer informatie.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch