shoppen

Wat dragen mannen onder een trui?

trui

De tijd van dekentjes, warme chocomel, dikke truien en jassen komt er weer aan… De winter. In de winter wordt het weer tijd om de korte broek, dunne laagjes en T-shirts weer in te ruilen voor dikke truien, jassen en schoenen. Maar als mannen (dikke) truien dragen in de winter, wat dragen ze dan onder een trui? Hieronder meer informatie over wat mannen onder een trui kunnen dragen.

Onder een trui kunnen mannen een naadloos T-shirt, onder shirt of een overhemd dragen. Bij het overhemd kun je ervoor kiezen om een basic kleur te matchen met een gekleurde trui. Of juist andersom… door een basic kleur trui te matchen met een gekleurd overhemd eronder. Heb je het snel koud en wil je graag als extra laag onder je trui een T-shirt dragen? Kies dan voor een naadloos T-shirt, zodat het shirt onzichtbaar is. 

Hoe een overhemd dragen onder een trui?

Kies bij een overhemd dragen onder een trui dus juist voor een combinatie van een gekleurde trui met een basic kleur overhemd of andersom. Draag de kraag van het overhemd over je trui heen, zodat de kraag er speels overheen hangt. Kies voor een getailleerd overhemd, zodat het niet rommelig oogt. Nette heren truien via Gentiluomo.com koop je eenvoudig online in diverse kleuren, designs, soorten en maten, zodat jij je weer op en top kunt vertonen in je nieuwe outfit. 

Hoe een T-shirt dragen onder een trui?

Draag een shirt van katoen of bamboe, omdat deze stoffen ademende eigenschappen bevatten en lekker licht aan de huid aanvoelen. Kies verder voor een ondershirt wat naadloos is, zodat het niet zichtbaar is dat je een shirt onder je overhemd draagt. Heb je een trui met V-hals of ronde hals? Koop dan een T-shirt met dezelfde soort kraag/hals, zodat deze er niet bovenuit komt, dit ziet er al snel erg rommelig uit. Tevens is het een goede tip om een langer shirt te kopen dat je goed in je broek kunt stoppen, zodat deze niet gaat opbollen gedurende de dag. 

Je kunt een trui dus eenvoudig met een extra laagje in de vorm van een onder shirt of overhemd dragen, door je aan bepaalde tips te houden. Zo heb je een extra laagje kleding aan, maar zorg je ervoor dat dit laagje niet of op de juiste manier zichtbaar is. Zo ben jij alvast klaar voor de koude winterdagen (op kantoor).

You Might Also Like

    nl_NLDutch