Uncategorized

Waarom zou je je auto laten wrappen?

Auto Wrappen gebeurt al heel lang en is echt een kunst op zichzelf. Mocht je dit niet goed doen is het echt enorm zonde van de auto. Toch is het echt enorm mooi en biedt veel voordelen voor je auto als je het wel doet. Toch zijn er veel mensen die het niet doen en die vragen zich vaak af: Waarom zou ik mijn auto laten wrappen? Dat gaan we je precies uitleggen! 

Wat is een carwrap eigenlijk?

Een carwrap is niks minder dan eigenlijk een folie over je auto in alle gewenste kleuren. De meeste folies zijn van 3M of van Avery. Dat komt omdat deze fabrikanten al jarenlang ervaring hebben in het maken van kwalitatief goede auto wraps. Zo zijn er wel andere merken die een stuk goedkoper zijn maar dat merk je enorm in de kwaliteit ervan ook. 

Waarom een wrap?

Veel mensen vragen zich af waarom ze niet in eerste instantie gelijk de “normale lak” in een exotische kleur zou nemen. Dit is zeker als particulier zijnde helemaal niet zo slim. Als je je auto nog wilt verkopen is het namelijk een stuk moeilijker als je hem bijvoorbeeld in het fel geel hebt dan in het grijs, wit of zwart. Dit is natuurlijk nadelig omdat je ten eerste de auto minder makkelijk verkoopt en ten tweede je er minder voor krijgt dan met een neutrale kleur lak. Dit geldt natuurlijk niet voor alle auto’s want zeker bij exotische auto’s zoals ferrari’s en lamborghini’s zijn felle, exotische kleuren eerder gewenst dan “normale” kleuren. 

Wat voor wrap moet ik nemen? 

De mogelijkheden bij een auto wrap zijn enorm. Mocht je de teletubbies op je auto willen dan is dat zelfs mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een mooie audi rs6 wrap? Kijk dan eens online naar mooie foto’s van mooie wraps om zo een beetje inspiratie op te doen. Natuurlijk kun je ook al een idee in je hoofd hebben. Zorg er dan voor dat je dat goed kan uitleggen of maak er bijvoorbeeld een tekening van om zo duidelijk te hebben naar de wrappers wat je wilt.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch