Uncategorized

Waarom het loont om vooruit te plannen voor parkeren op de luchthaven?

Als u bent zoals de meeste reizigers, zult u veel tijd besteden aan het boeken van een goede deal voor uw volgende vlucht die halverwege is. U zult ook tijd besteden aan het onderzoeken van een geweldig hotelkoopje voor uw bestemming, en u kunt zelfs op zoek gaan naar een huurauto.

Met al die moeite nemen reizigers vaak niet de moeite om vooruit te plannen voor het parkeren van hun luchthaven. Dit is jammer, want u kunt zelfs een ideale parkeeroplossing voor halverwege de luchthaven kiezen die u tijd, geld en ongemak bespaart.

Als u normaal gesproken gewoon parkeert op een voordelige parkeerplaats die halverwege beschikbaar is en de kosten dekt, kunt u waarschijnlijk besparen door van tevoren een parkeerplaats buiten het terrein te reserveren. Parkeerplaatsen buiten het terrein bieden vaak lagere tarieven voor lang parkeren in vergelijking met de 14 euro per dag die momenteel in rekening wordt gebracht voor parkeermogelijkheden in het middensegment.

Niet alleen is parkeren buiten het terrein waarschijnlijk goedkoper, u kunt nog meer besparen door van tevoren te reserveren. Het is niet altijd het geval, maar sommige parkeerdiensten bieden korting als u meer dan 24 uur van tevoren boekt. Het is belangrijk om rond te shoppen, want bij sommige parkeermogelijkheden buiten het terrein moet je vooraf reserveren!

Als u zich zorgen maakt, offert u gemak op door buiten het terrein te parkeren, denk dan nog eens goed na. Je kunt een shuttle nemen van economy-kavels naar halverwege de terminals, maar je zult waarschijnlijk even moeten wachten tot de shuttle arriveert. Als het koud, winderig, regenachtig, sneeuwachtig of bloedheet is, is dit niet erg handig. Het is misschien ook niet ideaal als u in het donker van de nacht vertrekt of aankomt.

Parkeermogelijkheden buiten het terrein bieden doorgaans directe transfers van en naar de luchthaven. U hoeft niet te wachten en u wordt waarschijnlijk zelfs voor uw auto afgezet in plaats van bij een voordelige ‘shuttlestop’. dit kan een grote bonus zijn als je met veel bagage reist!

Parkeren buiten het terrein is niet het enige alternatief voor lang parkeren voor halverwege vluchten. U kunt ook kiezen voor een park, stay and fly-arrangement met een hotel op de luchthaven. Veel hotels bieden nu gratis parkeergelegenheid voor gasten tot 7 dagen als ze slechts één nacht voor hun vlucht blijven. Als u langer wilt parkeren, zijn de extra kosten meestal minimaal.

Voor meer informatie over Eindhoven airport parking, bezoek www.parkvalet.nl

You Might Also Like

    nl_NLDutch