Uncategorized

De trend van het moment: wimperextensions

wimperextensions

Steeds meer vrouwen overwegen om wimperextensions te laten zetten. Wimperextensions zijn dan ook razend populair onder jonge vrouwen. En dat is ook begrijpelijk want met wimperextensions krijg je mooie, lange en volle wimpers die er toch nog natuurlijk uitzien. En dat zonder elke ochtend te priegelen om mascara of nepwimpers aan te brengen. Wil je weten waarom wimperextensions nou echt de beste tip van het moment is? Lees dan snel verder.

Tijd

Met wimperextensions kun je enorm veel tijd besparen! Ideaal voor vrouwen met een druk schema.
Als je  wimperextensions hebt dan word je namelijk al wakker met een prachtige oogopslag. Het is dus niet meer nodig om s’ ochtends veel tijd te besteden aan je eyeliner, mascara en/of oogschaduw.
Eigenlijk hoef je alleen nog maar wat  dagcrème en lippenstift aan te brengen en je bent ready to go! Ook s’ avonds bespaar je tijd, je hoeft namelijk niet met watjes en make-up remover doekjes om je mascara eraf te schrobben. Maar, je moet er eerst dan wel ook wat tijd voor overhebben. Gemiddeld duurt het zetten van de extensions tussen de 1.5 en 2 uur. Plan het dus goed in, want dit is niet iets wat je even snel tussendoor kunt doen!

Vakantie

Op vakantie hebben we vaak weinig zin om veel make-up te dragen, maar toch willen we er goed uitzien. Veel vrouwen kiezen daarom voor wimperextensions wanneer ze op vakantie gaan. Voor op vakantie zijn wimperextensions dan ook daadwerkelijk perfect. Je kan er mee zwemmen, duiken, uren zonnen, noem maar op, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up. Wimperextensions zijn bestand tegen water, zon, zee en wind! Daarbuiten, zou je er dankzij je wimpers op ieder moment van de dag stralend uit zien. Ideaal dus voor de vakantiefoto’s!

Prijzen


Je moet er wel wat voor over hebben, want het zetten van wimperextensions is namelijk niet goedkoop. Het voordeel is dat je er wel lang profijt van hebt, gemiddeld blijven de extensions 4-6 weken zitten. De prijzen van het zetten van wimperextensions verschillen erg veel per salon. Gemiddeld liggen de prijzen ongeveer tussen de 40 en 100 euro. Specialisten hanteren voor het bijwerken vaak ongeveer tussen de €15, €25 of €35 euro. Dit hangt af natuurlijk van hoelang het geleden is sinds de wimpers zijn gezet.

Ben jij ook zo benieuwd naar wimperextensions? op Beauty Label kun je nog meer informatie vinden over de extensions, ook kun je daar bijvoorbeeld een cursus wimperextensions volgen om ze zelf te leren zetten!

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch