shoppen

De beste tips om kleding te kopen

veterboost

Over het algemeen zijn mannen binnen een half uur geslaagd tijdens een dagje winkelen. Ze stappen een winkel binnen, zien iets leuks hangen, trekken het aan en kopen het als deze past. Bij vrouwen kan zo’n dag winkelen er echter heel anders uitzien. Even naar de winkel zit er vaak niet in, we trekken daar gelijk een hele dag voor uit. Maar waar moet je nou op letten als je kleding gaat kopen? We leggen het je graag uit.

Ga shoppen met een doel

Kom je vaak met een miskoop thuis? Dan kan dit liggen aan het feit dat je vaak een impuls aankoop doet. Wanneer je gaat shoppen met een doel, zul je minder snel met een miskoop thuiskomen. Ben je toe aan nieuwe veterboots bijvoorbeeld? Ga dan ook echt alleen op stap voor veterboots en laat je in de winkel niet misleiden door andere leuke items. Als je eenmaal schoenen gevonden hebt is het handig om na te denken of je ze écht leuk vindt, of ze alleen maar leuk vindt omdat je nieuwe schoenen wilt. Als je alleen maar gaat voor het kopen, dan koop je waarschijnlijk schoenen die stiekem niet helemaal de schoenen zijn die je in gedachten had.

Weet welke kleuren bij je passen

Koop je vaak kleding die je uiteindelijk niet draagt omdat de kleur niet helemaal bij je past? Dan is het goed om te weten welke kleuren bij je passen. Misschien is mintgroen wel jouw lievelingskleur, maar dat betekent nog niet dat je die kleur ook kunt dragen. Mintgroen maakt mij bijvoorbeeld erg bleek, waardoor het lijkt alsof ik ziek ben. Ik zal daarom ook nooit een mintgroen shirt of trui kopen. Harde kleuren, zoals blauw, rood of donkergroen passen wel goed bij mij. Die kleuren laten mij stralen. Kortom, weet dus welke kleuren bij je passen.

Ken je figuur

Ook is het belangrijk om te weten wat voor figuur jij hebt. Iets wat bij een verkoper onwijs leuk staat, hoeft nog niet leuk bij jou te staan. Dat komt omdat we allemaal een ander figuur hebben. Weet je niet zo goed welke kleding goed past bij jouw figuur? Vraag dan aan de verkoper advies. Zij kunnen jou precies vertellen welke kleren je moet dragen als je korte benen of juist lange benen hebt, brede heupen hebt en brede schouders bijvoorbeeld.

Succes!

We hopen dat je iets gehad hebt aan de tips in dit artikel en wensen jou veel succes bij het kopen van nieuwe kleding.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch