Uncategorized

Waarom is het kopen van een palladium maple leaf munt zo populair

De Palladium maple leaf munt heeft een palladium gehalte van 99,95%. Deze is geslagen door de Royal Canadian Mint. Het is de meest hoogste zuiverheid van de Palladium beleggingsmunten. Het is een edelmetaal. Ze zijn erg populair om mee te beleggen. 

Troy ounce Palladium munt Maple Leaf

Er bestaan van deze munt, palladium maple leaf,  maar 40.000 stuks wereldwijd, het is een gelimiteerde munt. Op de voorkant staat het kenmerk van canada de “maple Leaf” (esdoornblad). Op de achterzijde staat het portret van Queen Elizabeth II. Het is een wettig betaalmiddel met de waarde van Vijftig Canadese Dollar. Er zit een terugkoopgarantie op van 95% voor wat de Palladium op dat moment waard is. 

Palladium kopen

De meest zeldzame grondstof is Palladium. Het is schaarser dan goud, zilver en platina. Het is zeldzamer dan goud. Het wordt ook gebruikt als industriële toepassingen bij de auto- en vliegbranche. Het is in Nederland niet gemakkelijk te verkrijgen. De munt wordt in diverse jaargangen geleverd. De munt is interessant omdat er een beperkte oplage is en de stijging van de prijs kijken mensen er vaker naar. 

Goudbaren

Je kunt ook goudbaren tegen een scherpe prijs aanschaffen. De prijzen die er op dat moment zijn veranderen iedere vijf minuten en is gekoppeld aan de actuele goudkoers. Goudbaren zijn leverbaar in formaten van 1 gram tot 1 kilo. Als de goudbaar groter is zijn de productie kosten lager en is het goedkoper om goud te kopen. 

Goudbaren met terugkoop garantie

Omdat de goudbaren die er verkocht worden van goede producten zijn beschikken ze over “good delivery status”. Het houdt in dat ze wereldwijd te verhandelen zijn en dat ze zonder twijfels echt zijn. Op de goudbaren zit een unieke “terugkoopgarantie”. Ze kunnen dus op elk gewenst moment weer teruggekocht worden voor 98% van de actuele goudkoers. 

Verschillende merken

De goudbaren van The Silver Mountain worden door de volgende producenten verkocht: Royal Canadian mint, Heraeus, Valcambi en meerdere. De goudbaren van Umicorm worden het meest verkocht bij The Silver Mountain. De goudbaren van Umicorm hebben een gewicht van ongeveer 250 gram en hebben een certificaat van echtheid van de producent. 

Goudbaren geslagen in 99,9 % puur goud

De goudbaren van The Silver Mountain zijn geslagen van 99,99% puur goud. Dat is dan 24 karaat. De goudbaren worden verkocht van Umicorm, Heraeus en valcambi en sommige hebben ook een certificaat van echtheid. Beleggingsgoud moet altijd geslagen worden in hoog goudgehalte. Als het gehalte hoog is, kan het goud ook beter verhandeld worden. 99,99% is het hoogst haalbare gehalte goud. 

Investeren in goudbaren

Het investeren in goud of zilver wordt steeds populairder door de dalende spaarrentes. Goudbaren zijn vrijgesteld van BTW en zijn al te koop vanaf 1 gram tot 1 kilogram. Alle baren zijn gemaakt van 99,99% goud. De goudbaar kopen doe je niet zo even. Daarom is het altijd goed om je op de juiste manier te laten informeren. 

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch