Reizen

Oktoberfest in München bezoeken: do’s en dont’s

oktoberfest

Elk jaar bezoeken miljoenen mensen van over de hele wereld het gigantische Duitse spektakel dat iedereen kent als het Oktoberfest. Dit is de tijd van het jaar dat eindelijke een bijpassende outfit van Lederhosenwinkel.nl kan dragen samen met miljoenen andere bezoekers aan het Oktoberfest. Dag in dag valt er van alles te beleven München, waardoor het moeilijk is om te bepalen waar je moet beginnen. Daarom lees je in dit artikel de do’s en dont’s voor tijdens je bezoek aan het Oktoberfest in München.

Plan je bezoek van tevoren

Zoals er al eerder werd vernoemd, wordt het Oktoberfest jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. Doordat het Oktoberfest een aantal dagen duurt is het zeker niet nodig om meteen op één van de eerste dagen te gaan. Plan daarom van tevoren wanneer je het Oktoberfest wilt bezoek en doe dit op een dag en tijdstip waarom het niet al te druk is, zodat je van je bezoek kan genieten.

Drink niet op een lege maag, maar bereid je hierop voor

Het drinken van een grote glazen vol met bier is een onmisbaar element van het Oktoberfest. Vergeet niet dat deze bieren een hoger alcoholpercentage bevatten, dan het bier dat je uit de supermarkten haalt. Om jezelf hierop voor te bereiden is het verstandig om eerst een goede bodem voedsel op je maag te hebben voordat je begint met drinken. Tijdens het Oktoberfest zijn er verschillende Duitse lekkernijen zoals geroosterde kip te vinden. Houdt er rekening mee dat niet elk gerecht met bestek wordt geserveerd, omdat je op de traditionele manier vaak met je handen eet.

Je kan nooit verkeerd gaan met een prachtige lederhosen

Wanneer je denkt aan het Oktoberfest is het dragen van een traditionele lederhosen onmisbaar. Ben jij dus van plan om een bezoekje te brengen aan het Oktoberfest en wil dit in stijl doen? Bestel dan op tijd van tevoren een van de prachtige lederhosen op Lederhosenwinkel.nl. Hiermee betreed jij het Oktoberfest in stijl en ga een onvergetelijke tijd tegemoet.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch