Uncategorized

Games waarbij je uit voertuigen springt

Games zijn een populaire vorm van amusement en zijn algemeen beschikbaar op vele mediaplatforms. Het internet biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het spelen van games, van gratis flash games die direct in de webbrowser te spelen zijn, tot aan geavanceerde online games die gespeeld worden op speciaal daarvoor ontworpen websites of client-based applicaties. Sociale netwerksites zoals Facebook en Myspace hebben ook een aantal games die spelers kunnen spelen, en mobiele telefoons zijn ook een platform waarop steeds meer games beschikbaar komen. Thefeaturemedia.com schrijft artikelen over games.

Populaire game

In games waar je uit voertuigen springt, spring je meestal uit een vliegtuig of helikopter. In sommige games moet je zelfs uit een rijdend voertuig springen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door middel van het uitvoeren van acrobatische stunts tijdens het vallen. Je kunt punten scoren door middel van het uitvoeren van verschillende trucs, zoals het maken van een salto of het uitvoeren van een dubbele salto. Het is ook mogelijk om bonuspunten te scoren door middel van het aanraken van bepaalde objecten tijdens het vallen, zoals vlaggen of targets. Er bestaan ook games waarbij je uit een bus springt zoals de Fortnite game.

Vliegtuigen volgen

In het spel Vliegtuigjes volgen, moet je een vliegtuigje volgen door de lucht en proberen zo veel mogelijk punten te scoren. Het spel is erg simpel, maar kan toch erg verslavend zijn. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door een vliegtuigje zo lang mogelijk achterna te vliegen. Het spel start met een vliegtuigje dat willekeurig door de lucht vliegt. Je moet proberen om met je vliegtuigje zo dicht mogelijk achter het andere vliegtuig te blijven, zonder dat je tegen het vliegtuigje aan vliegt. Er bestaan in dit spel heel veel modellen vliegtuigjes om te kiezen.

Game met auto’s

Rocket League is een online arcade-achtige voetbalgame die is ontwikkeld door Psyonix. De game is uitgebracht op 7 juli 2015 voor de PlayStation 4 en Microsoft Windows. Een versie voor de Xbox One werd uitgebracht op 17 februari 2016, terwijl een macOS-versie werd uitgebracht op 14 april 2016. Een Linux-versie is in ontwikkeling. Rocket League maakt gebruik van de Unreal Engine 3. In de game kunnen twee teams van elk drie spelers tegen elkaar spelen. De spelers besturen voertuigen, genaamd “rockets”, die lijken op raceauto’s, en proberen een bal in het doel van de tegenstander te scoren om te winnen.

You Might Also Like

    nl_NLDutch