Uncategorized

Op deze manier kun je er voor zorgen dat jouw schoolverslag goed is

Een verslag maken voor school, is iets dat nog relatief vaak voor best wel veel stress kan zorgen bij scholieren en studenten. Dat is ook logisch. Meestal hangen er namelijk best wel veel punten vanaf. Dat betekent dat je bij een slecht verslag niet alle punten krijgt die je nodig hebt om af te kunnen studeren. De inhoud van ieder verslag is logischerwijs anders, maar er zijn wel een aantal manieren waarop je ervoor kan zorgen dat de basis van ieder verslag goed is. 

Op websites zoals bijvoorbeeld eunewsmedia kun je over dingen zoals een woordenteller lezen. Dit zijn functies die je tijdens het maken van een verslag heel erg goed kunt gebruiken. Hieronder vind je nog meer dingen die jou kunnen helpen bij het maken van een verslag.

Maak gebruik van een woordenteller

Woorden tellen is iets waar niemand zijn of haar kostbare tijd aan wilt besteden tijdens het maken van een verslag voor school. Echter is dat ook helemaal niet nodig. Waar je tijdens de middelbare school misschien nog niet afwist van een woordenteller, is het nu van heel erg groot belang dat je hier wel kennis mee leert maken. Een woordenteller houdt namelijk bij hoeveel woorden je al hebt geschreven. Hierdoor kun je met gemak weten wanneer je het minimum aantal woorden hebt bereikt voor jouw verslag. Het is heel erg fijn wanneer je dit in één oogopslag kan zien voortaan. 

Doe erg veel research

Scholieren en studenten denken nog wel eens dat het voldoende is om alleen de stof uit de lessen te gebruiken voor in het verslag. Echter is het vrijwel altijd de bedoeling om zelf verdere research te doen over onderwerpen. Wanneer je dit doen kun je namelijk met gemak een interessanter verslag schrijven. Lees dus online heel erg veel artikelen. Tom de Wal spreekt bijvoorbeeld over geloof bij jongeren. Dit zou een goede bron zijn voor een interessant verslag over religie. Voldoende research doen is iets dat altijd heel erg belangrijk is. Op die manier kun je een onderwerp van erg veel kanten belichten. 

Vermijd plagiaat ten alle tijden

Er is voor scholieren en studenten niets belangrijker dan altijd plagiaat vermijden. Het klinkt misschien makkelijk om delen uit het verslag van iemand die de studie eerder dan jou heeft gedaan over te nemen, maar dit is nooit een goed idee. Hier leer je niet alleen niets van, maar het zorgt er ook voor dat je mogelijk bij de examencommissie voor moet komen. Dit kan voor heel erg veel problemen zorgen die eigenlijk makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. 

Maak gebruik van een spellingchecker

Wanneer je een heel lang verslag moet schrijven, kan het best wel goed voorkomen dat je per ongeluk spellingsfouten gaat maken. Dit kan ervoor zorgen dat je een onvoldoende krijgt omdat je de taalnorm niet haalt. Dat is heel erg onnodig, aangezien er tegenwoordig online erg veel verschillende spelling- en grammatica checkers te vinden zijn. Maak hier dus ook zeker gebruik van. Het kan ervoor zorgen dat jouw verslag net dat beetje beter is. 

Uncategorized

Games waarbij je uit voertuigen springt

Games zijn een populaire vorm van amusement en zijn algemeen beschikbaar op vele mediaplatforms. Het internet biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het spelen van games, van gratis flash games die direct in de webbrowser te spelen zijn, tot aan geavanceerde online games die gespeeld worden op speciaal daarvoor ontworpen websites of client-based applicaties. Sociale netwerksites zoals Facebook en Myspace hebben ook een aantal games die spelers kunnen spelen, en mobiele telefoons zijn ook een platform waarop steeds meer games beschikbaar komen. Thefeaturemedia.com schrijft artikelen over games.

Populaire game

In games waar je uit voertuigen springt, spring je meestal uit een vliegtuig of helikopter. In sommige games moet je zelfs uit een rijdend voertuig springen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door middel van het uitvoeren van acrobatische stunts tijdens het vallen. Je kunt punten scoren door middel van het uitvoeren van verschillende trucs, zoals het maken van een salto of het uitvoeren van een dubbele salto. Het is ook mogelijk om bonuspunten te scoren door middel van het aanraken van bepaalde objecten tijdens het vallen, zoals vlaggen of targets. Er bestaan ook games waarbij je uit een bus springt zoals de Fortnite game.

Vliegtuigen volgen

In het spel Vliegtuigjes volgen, moet je een vliegtuigje volgen door de lucht en proberen zo veel mogelijk punten te scoren. Het spel is erg simpel, maar kan toch erg verslavend zijn. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door een vliegtuigje zo lang mogelijk achterna te vliegen. Het spel start met een vliegtuigje dat willekeurig door de lucht vliegt. Je moet proberen om met je vliegtuigje zo dicht mogelijk achter het andere vliegtuig te blijven, zonder dat je tegen het vliegtuigje aan vliegt. Er bestaan in dit spel heel veel modellen vliegtuigjes om te kiezen.

Game met auto’s

Rocket League is een online arcade-achtige voetbalgame die is ontwikkeld door Psyonix. De game is uitgebracht op 7 juli 2015 voor de PlayStation 4 en Microsoft Windows. Een versie voor de Xbox One werd uitgebracht op 17 februari 2016, terwijl een macOS-versie werd uitgebracht op 14 april 2016. Een Linux-versie is in ontwikkeling. Rocket League maakt gebruik van de Unreal Engine 3. In de game kunnen twee teams van elk drie spelers tegen elkaar spelen. De spelers besturen voertuigen, genaamd “rockets”, die lijken op raceauto’s, en proberen een bal in het doel van de tegenstander te scoren om te winnen.

Uncategorized

Waarom het loont om vooruit te plannen voor parkeren op de luchthaven?

Als u bent zoals de meeste reizigers, zult u veel tijd besteden aan het boeken van een goede deal voor uw volgende vlucht die halverwege is. U zult ook tijd besteden aan het onderzoeken van een geweldig hotelkoopje voor uw bestemming, en u kunt zelfs op zoek gaan naar een huurauto.

Met al die moeite nemen reizigers vaak niet de moeite om vooruit te plannen voor het parkeren van hun luchthaven. Dit is jammer, want u kunt zelfs een ideale parkeeroplossing voor halverwege de luchthaven kiezen die u tijd, geld en ongemak bespaart.

Als u normaal gesproken gewoon parkeert op een voordelige parkeerplaats die halverwege beschikbaar is en de kosten dekt, kunt u waarschijnlijk besparen door van tevoren een parkeerplaats buiten het terrein te reserveren. Parkeerplaatsen buiten het terrein bieden vaak lagere tarieven voor lang parkeren in vergelijking met de 14 euro per dag die momenteel in rekening wordt gebracht voor parkeermogelijkheden in het middensegment.

Niet alleen is parkeren buiten het terrein waarschijnlijk goedkoper, u kunt nog meer besparen door van tevoren te reserveren. Het is niet altijd het geval, maar sommige parkeerdiensten bieden korting als u meer dan 24 uur van tevoren boekt. Het is belangrijk om rond te shoppen, want bij sommige parkeermogelijkheden buiten het terrein moet je vooraf reserveren!

Als u zich zorgen maakt, offert u gemak op door buiten het terrein te parkeren, denk dan nog eens goed na. Je kunt een shuttle nemen van economy-kavels naar halverwege de terminals, maar je zult waarschijnlijk even moeten wachten tot de shuttle arriveert. Als het koud, winderig, regenachtig, sneeuwachtig of bloedheet is, is dit niet erg handig. Het is misschien ook niet ideaal als u in het donker van de nacht vertrekt of aankomt.

Parkeermogelijkheden buiten het terrein bieden doorgaans directe transfers van en naar de luchthaven. U hoeft niet te wachten en u wordt waarschijnlijk zelfs voor uw auto afgezet in plaats van bij een voordelige ‘shuttlestop’. dit kan een grote bonus zijn als je met veel bagage reist!

Parkeren buiten het terrein is niet het enige alternatief voor lang parkeren voor halverwege vluchten. U kunt ook kiezen voor een park, stay and fly-arrangement met een hotel op de luchthaven. Veel hotels bieden nu gratis parkeergelegenheid voor gasten tot 7 dagen als ze slechts één nacht voor hun vlucht blijven. Als u langer wilt parkeren, zijn de extra kosten meestal minimaal.

Voor meer informatie over Eindhoven airport parking, bezoek www.parkvalet.nl

Uncategorized

Dit is de beste WordPress plugin voor SEO

Ik had er zelf nog nooit van gehoord maar blijkbaar heb je WordPress plugins voor SEO. Maar wat zijn WordPress plugins en SEO? We beginnen bij een WordPress plugin. Een WordPress plugin is een klein stukje software waardoor je de functionaliteiten van je website verder kan uitbreiden. Dit is niet inbegrepen als je een standaard WordPress site gaat maken omdat iedere gebruiker andere behoeftes en wensen heeft. Deze plugins worden dus gebruikt voor SEO. SEO is een afkorting voor search engine optimization, wat zoekmachine optimalisatie is in het Nederlands. Door WordPress plugins kan de zoekmachine jouw website beter vinden waardoor mensen jouw website eerder vinden.

De beste WordPress plugin

Maar wat is dan de beste plugin? Dit is de plugin van Rank Math. Dit bedrijf heeft 4 miljoen actieve gebruikers en heeft een gemiddelde van 4.9 sterren van de vijf. De plugin is ook beschikbaar in 23 talen waardoor je het ook in jouw taal kan gebruiken. Verder zit het in de top drie van de WordPress SEO tools. Verder kun je Rank Math niet alleen gebruiken voor websites maar ook voor webshops. Dit doen ze door WordPress te combineren met Woocommerce. Maar wat doen ze om de zoekmachine te optimaliseren? Ten eerste vullen ze automatisch alt teksten, pagina titels en sitemaps. Daarnaast geeft het ook aan hoe je je teksten kunt optimaliseren.

De gratis of betaalde versie

Van deze wordpress plugin heb je 4 versies. Je hebt de gratis versie en drie betaalde versies, namelijk pro, bedrijf en bureau. Als je alleen maar persoonlijke websites maakt en dus niet voor andere mensen heb je niks aan de bedrijf en bureau versies. Maar kun je dan het beste voor de gratis of pro versie kiezen? Ik raadt aan om eerst met de gratis versie te beginnen omdat veel mensen daar al genoeg aan hebben. Als je dan toch nog dingen mist die wel bij de pro versie zitten kan je dat altijd nog aanschaffen voor 57 euro per jaar. Als je nog niet overtuigd bent kun je ook nog op https://seo-review.nl/ kijken voor meer informatie.

Uncategorized

De voordelen van een leidingwaterkoeler in huis

De meeste mensen denken niet na over de kwaliteit van hun kraanwater tot ze er problemen mee krijgen. Misschien is het water troebel, of heeft het een vreemde smaak of geur. Maar zelfs als je water geen duidelijke problemen heeft, wil dat niet zeggen dat het goed voor je is. Het meeste leidingwater zit namelijk vol met verontreinigingen die na verloop van tijd allerlei gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Daarom is investeren in een goede kwaliteit waterkoeler een slimme zet voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn wil verbeteren. Zo heb je niet alleen schoon en veilig drinkwater wanneer je het nodig hebt, maar draag je ook je steentje bij om het milieu minder te belasten.

De voordelen van een waterkoeler in huis

De voordelen van een leidingwaterkoeler in huis zijn legio. Niet alleen heb je schoon en veilig drinkwater wanneer je het nodig hebt, maar je draagt ook je steentje bij om je impact op het milieu te verkleinen.

Bovendien kan een leidingwaterkoeler je algemene gezondheid en welzijn helpen verbeteren. Door je te voorzien van koud, verfrissend drinkwater, kan het je helpen gehydrateerd en gezond te blijven. En door je aan te moedigen meer water te drinken, kan het ook helpen om je spijsvertering en bloedsomloop te verbeteren.

Dus als je op zoek bent naar een manier om de kwaliteit van je drinkwater te verbeteren, en je wil je steentje bijdragen aan het milieu, dan is een waterkoeler de perfecte oplossing voor jou.

Hoe kies je de juiste leidingwaterkoeler voor jouw behoeften

Het kiezen van de juiste waterkoeler voor uw behoeften kan ontmoedigend zijn, maar met een beetje onderzoek kunt u de perfecte voor uw huis vinden. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

  1. Begin met je behoeften te overwegen. Welk type waterkoeler heb je nodig? Heb je gewoon koud water nodig, dan is een standaard model goed. Maar als je ook warm of bruisend water nodig hebt, dan heb je een meer geavanceerd model nodig.
  2. Bedenk hoeveel ruimte u in uw huis hebt. Waterkoelers zijn er in alle soorten en maten, dus zorg ervoor dat je er een kiest die goed in je keuken of kantoor past.
  3. Houd rekening met uw budget. Waterkoelers variëren in prijs van ongeveer $50 tot $300 of meer, dus kies er een die bij je behoeften en budget past.

Als je deze factoren hebt overwogen, is het tijd om te gaan rondkijken voor de perfecte waterkoeler voor jouw huis. Er zijn veel verschillende merken (bijvoorbeeld Culligan) en modellen om uit te kiezen, dus neem je tijd en vind de koeler die bij je past. 

Uncategorized

Waarom een dubbele pasjeshouder aanschaffen?

Er zijn vele redenen waarom u een dubbele kaarthouder zou willen aanschaffen. Ze bieden bijvoorbeeld het voordeel om een stuk meer pasjes op te bergen dan enkele pasjeshouders doen. Je kunt daarnaast je kaarten georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. Dubbele pasjeshouders zijn stijlvol en handig en daarnaast is een dubbele pasjeshouder ook nog een ideaal voor op reis!

Wat zijn dubbele kaarthouders en welke voordelen bieden zij?

Dubbele kaarthouders zijn een soort houders waarin meerdere kaarten tegelijk kunnen worden opgeborgen. Ze bieden heel wat voordelen in vergelijking met houders met een enkel vak. Dubbele kaarthouders kunnen bijvoorbeeld meer kaarten opbergen dan enkele kaarthouders. Dat komt omdat ze twee sleuven voor kaarten hebben in plaats van één. Bovendien houden dubbele kaarthouders uw kaarten overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk. Dit is een geweldige functie als u graag meerdere kaarten bij u draagt. Dubbele kaarthouders zijn ook stijlvol en handig. Ze zijn perfect voor op reis omdat ze meerdere kaarten kunnen bevatten en ze overzichtelijk houden.

Hoe kiest u de juiste dubbele kaarthouder voor uw behoeften?

Wanneer u op zoek bent naar een dubbele kaarthouder, is het belangrijk om rekening te houden met uw behoeften en voorkeuren. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

1. Capaciteit: Hoeveel kaarten heb je nodig om op te slaan? Dubbele kaarthouders hebben meestal twee of meer sleuven voor kaarten, dus kies de kaarthouder die aan uw behoeften voldoet.

2. Ontwerp: Wilt u een klassiek of modern ontwerp? Er zijn veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen, dus vindt er een die bij uw stijl past. Zo heeft het merk Secrid een ruim en mooi aanbod. Voor ieder wat wils.

3. Functionaliteit: Bent u op zoek naar een dubbele kaarthouder die gemakkelijk te gebruiken en te openen is? Of wilt u er een met extra functies, zoals een geldclip of een ID-venster? Kies de dubbele kaarthouder die aan uw behoeften en voorkeuren voldoet.

Zijn dubbele kaarthouders de investering waard?

Dubbele kaarthouders bieden veel voordelen ten opzichte van enkele kaarthouders, en ze zijn perfect voor op reis. Ze zijn ook stijlvol en handig. Zijn dubbele kaarthouders de investering waard?

Het antwoord op deze vraag hangt af van uw behoeften en voorkeuren. Als u op zoek bent naar een dubbele kaarthouder die gemakkelijk te gebruiken en te openen is, dan ja, dan is het de investering waard. Dubbele kaarthouders met extra functies, zoals een geldclip of een ID-venster, kunnen voor u ook de investering waard zijn. Als u op zoek bent naar een dubbele kaarthouder die meer kaarten kan opbergen dan een enkele kaarthouder, dan is het zeker de investering waard!

shoppen

Top 5 jeansmerken voor heren

Brams Paris, Levi’s of BOSS. Het zijn allemaal jeansmerken die erg bekend zijn binnen de herenmode. De jeans zijn niet voor niets bekend geworden. Ze staan bekend om hun duurzaamheid, kleur en geweldige modellen. Ben jij op zoek naar een nieuwe jeans en wil jij jouw geld slim besteden? Lees dit artikel dan snel verder.

1. Levi’s

Levi’s is een geweldig jeansmerk. Het is zelfs de oprichter van de iconische denim look. Deze is origineel ontworpen voor werkers in Amerika, maar is uitgegroeid tot een status van fashion voor alle hedendaagse jeans dragers. De spijkerbroeken zijn comfortabel, zitten mooi om het lichaam en zijn voorzien van de iconische lijnen op de zakken.  

2. G-Star Raw

G-Star Raw is een jeansmerk wat is opgericht in Nederland. Het heeft in een korte tijd de wereld overgenomen met zijn unieke en tijdloze jeans modellen. Voor zowel heren als vrouwen heeft G-Star Raw mooie modellen. Van licht denim tot een donker zwarte jeans met een grijze wash, bij dit merk vind je het allemaal.

3. BOSS

Ben jij op zoek naar een jeans die echt comfortabel zit? Dan moet je bij BOSS zijn. De jeans van BOSS zijn herkenbaar aan zijn subtiele stretch, waardoor de jeans heerlijk zitten voor dagelijks gebruik. Ook heeft dit merk genoeg verschillende modellen beschikbaar van Loose fit tot strakke jeans.

4. Denham

Denham is een Nederland denim merk. Wat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Dit komt omdat de jeans van dit merk van enorm hoge kwaliteit zijn. Ze rekken niet snel uit, hebben een mooie kleur die niet vervaagt en hebben verschillende maten. Denham biedt voor iedereen wat wils.

5. Brams Paris

Brams Paris is het laatste merk in onze rij. Dit merk staat bekend om zijn geweldige pasvorm. Het is een Nederland denim merk, wat al sinds 1875 op de markt te vinden is. Oorspronkelijk begonnen als spijkerbroekenmerk voor de werkers, is het tegenwoordig uitgegroeid tot hét merk voor iedere burger. Bij Broeken Binkie kan je de collecties van dit merk scoren. Geniet van een comfortabele denim jeans waar jij vrij in kan bewegen dankzij Brams Paris.

Vrije tijd

5 tips voor een gezellige avond thuis met je partner

Als je een avondje thuis gezellig thuis bent met je partner is het leuk om samen wat quality time te hebben. Je kan bijvoorbeeld samen koken, een bordspel spelen of andere dingen samen doen die jullie leuk vinden. Hier worden een aantal leuke tips gegeven die zorgen voor een gezellige avond.

1. Het organiseren van een proeverij voor twee

Het is heel leuk en gezellig om een proeverij te organiseren voor jou en je partner. Hiervoor kan je proefpakketten bestellen en dit kan van wijn, bier of koffie zijn. Het ligt er dus maar net aan wat jullie voorkeur is.

2. Samen koken en smullen

Jullie kunnen samen een gerecht uitkiezen die jullie erg lekker vinden en dit samen maken. De tafel kan mooi gedekt worden met sfeervolle kaarsen bijvoorbeeld. Wat dan ook niet kan ontbreken is natuurlijk een heerlijk dessert die jullie samen uitkiezen. Het kan ook zo zijn dat jullie liever uit eten gaan of lekker eten thuis willen laten bezorgen.

3. Creatief bezig gaan

Het is ook interessant als jullie allebei jullie creatieve kant laten zien. Je kan bijvoorbeeld een portret van elkaar gaan tekenen of schilderen. Hier zijn jullie wel even zoet mee en het zorgt ook voor veel lol. Het is ook leuk dat je de tekening of het schilderij kan bewaren en zelfs op kan hangen.

4. Een potje stoepranden

Na het eten kan je lekker naar buiten gaan samen met de bal en een potje gaan stoepranden. Dit is leuk als je graag buiten bent en liever iets actiefs wil doen. Als jullie er dan klaar mee zijn kunnen jullie lekker naar binnen gaan en nog gezellig een filmpje op de bank gaan kijken bijvoorbeeld.

5. Samen een spel spelen

Het is super gezellig om samen een spel te gaan spelen. Jullie kunnen bordspellen kopen die jullie leuk vinden en hierbij bijvoorbeeld lekker gaan borrelen. Het ene spel duurt langer dan de andere en er zijn veel verschillende varianten. Op KoningBordspel.nl vind je een ruim aanbod met de leukste spelletjes. Van partyspellen tot kaartspellen.

tuinen

KLIC melding maken: hoe werkt dat?

Als je als particulier aan de slag gaat met graven rondom je woning of op een andere locatie, dan is essentieel dat je op de hoogte bent van alle regelingen. Voordat je start met graven zul eerst wat belangrijke zaken moeten regelen. Zo moeten het aanvragen van een KLIC melding een prioriteit op je lijstje zijn. Niet alleen bedrijven moeten deze melding aanvragen, ook als particulier ben je verplicht om een KLIC melding te maken. Hieronder vind je informatie over het doeleinde en het aanvraagproces van een KLIC melding.  

Voorkom onnodige schade met een KLIC melding 

Als je in de grond gaat graven loop je het risico dat je op wat ongewenste voorwerpen stuit, zoals leidingen en kabels. Door te gaan graven zonder deze plaatsing te weten kun je deze aansluitingen slopen. Dit is niet alleen onprettig voor de omgeving, maar is bovendien ook erg gevaarlijk voor de bestuurder van de graafmachine. Het is dus fundamenteel dat je precies weet waar de leidingen en kabels lopen in het graafgebied.  

Om de ligging van de kabels te achterhalen zul je een melden moeten maken bij het Kabels en Leiding Informatiecentrum, oftewel KLIC. Deze organisatie onderzoekt of er in het graafgebied kabels en leidingen aanwezig zijn en waar deze lopen. Vervolgens zal het KLIC je deze informatie doorgeven zodat je je bewust bent van de plaatsing van de kabels. Met een KLIC melding kun je 20 dagen vooruit. Hierna verloopt de KLIC melding en dien je een nieuwe aan te vragen als de graafwerkzaamheden langer zullen verlopen.   

Hoe kun je een KLIC melding aanvragen? 

Een KLIC melding kun je gemakkelijk online aanvragen. Via het KLIC geef je aan op welke locatie je wilt gaan graven. Ook dien je aan te geven welke werkzaamheden je zult verrichten. Vervolgens vul je je gegevens in en betaal je een klein bedragje om de KLIC melding aan te vragen. Binnen één of twee dagen ontvang je de KLIC melding via e-mail. Je krijgt een duidelijk overzicht toegestuurd van de ligging van kabels en leidingen in het aangegeven gebied. Dit overzicht kun je digitaal bekijken tijdens de graafwerkzaamheden.  

Werk en inkomen Zakelijk

Hoe werkt het nieuwe beoordelen?

Het nieuwe beoordelen wint de afgelopen tijd snel aan populariteit bij verschillende organisaties, want organisaties willen namelijk de traditionele HR-cyclus graag vernieuwen. Het biedt namelijk een nieuwe kijk voor de organisaties om op een nieuwe wijze te werk te gaan en dat ze een andere en wellicht een betere manier hebben om de prestaties van hun medewerkers te beoordelen. Maar wat zijn dan uiteindelijk de belangrijkste uitgangspunten als het gaat om het nieuwe beoordelingssysteem?  

De uitgangspunten 

Ten eerste moet je meer de focus leggen op de sterke punten van de medewerker. Bij de oude manier werd er vaak gekeken naar de zwakke punten en hoe de medewerker dat zou kunnen verbeteren, maar bij het nieuwe beoordelen wordt er dus gekeken naar de sterke punten, zodat dit uiteindelijk ook weer verder uitgebouwd kan worden. Als ze die sterke punten willen uitbouwen is het belangrijk dat je de medewerkers ook gelijk verantwoordelijk maken voor hun zakelijke doelen en de verdere ontwikkeling daarvan. En probeer het ook niet bij een paar gesprekken per jaar te houden, maar hou eigenlijk zoveel gesprekken per jaar, zodat een medewerker ook weet of die goed bezig is en waar die nog aan moet werken. Dat heeft een vele maal positieve effect dan dat ene beoordelingsgesprek per jaar. Zorg daarom er ook goed voor dat je paar keer per jaar het goede gesprek voert met je medewerkers. Als je het eigenlijk goed bekijkt, ligt het nieuwe beoordelen, het goede gesprek en het nieuwe belonen allemaal in 1 nieuwe cyclus.  

Uitdagingen van het nieuwe beoordelen 

Bij het overstappen van een oude traditionele manier naar een nieuwe manier van beoordelen is het niet zo gek dat er als management geen uitdaging bij komt kijken, want dat is uiteraard vrij logisch. Soms blijven de beoordelingen wel benodigd. Je moet als management niet helemaal van het beoordelen afstappen, maar dus meer sturen naar het goede gesprek die je kan voeren met je medewerker. Meerde goede gesprekken per jaar moeten er voor zorgen dat een medewerker niet voor verrassingen komt te staan einde van het jaar bij de eindbeoordeling. Bij een eindbeoordeling gaat het namelijk vaak over een eventuele salarisverhoging. En het is ook belangrijk dat er structuur is binnen een organisatie, vooral medewerkers vinden dat belangrijk. Zorg er daarom als organisatie voor dat je een minimale structuur hebt van goede gesprekken en probeer dit als management ook te stimuleren. Zo bestaat er ook de kans dat medewerkers die normaal meer op hun zelf zijn ook sneller hun wensen en ideeën zullen delen.  

nl_NLDutch