Vrije tijd

5 tips voor een gezellige avond thuis met je partner

Als je een avondje thuis gezellig thuis bent met je partner is het leuk om samen wat quality time te hebben. Je kan bijvoorbeeld samen koken, een bordspel spelen of andere dingen samen doen die jullie leuk vinden. Hier worden een aantal leuke tips gegeven die zorgen voor een gezellige avond.

1. Het organiseren van een proeverij voor twee

Het is heel leuk en gezellig om een proeverij te organiseren voor jou en je partner. Hiervoor kan je proefpakketten bestellen en dit kan van wijn, bier of koffie zijn. Het ligt er dus maar net aan wat jullie voorkeur is.

2. Samen koken en smullen

Jullie kunnen samen een gerecht uitkiezen die jullie erg lekker vinden en dit samen maken. De tafel kan mooi gedekt worden met sfeervolle kaarsen bijvoorbeeld. Wat dan ook niet kan ontbreken is natuurlijk een heerlijk dessert die jullie samen uitkiezen. Het kan ook zo zijn dat jullie liever uit eten gaan of lekker eten thuis willen laten bezorgen.

3. Creatief bezig gaan

Het is ook interessant als jullie allebei jullie creatieve kant laten zien. Je kan bijvoorbeeld een portret van elkaar gaan tekenen of schilderen. Hier zijn jullie wel even zoet mee en het zorgt ook voor veel lol. Het is ook leuk dat je de tekening of het schilderij kan bewaren en zelfs op kan hangen.

4. Een potje stoepranden

Na het eten kan je lekker naar buiten gaan samen met de bal en een potje gaan stoepranden. Dit is leuk als je graag buiten bent en liever iets actiefs wil doen. Als jullie er dan klaar mee zijn kunnen jullie lekker naar binnen gaan en nog gezellig een filmpje op de bank gaan kijken bijvoorbeeld.

5. Samen een spel spelen

Het is super gezellig om samen een spel te gaan spelen. Jullie kunnen bordspellen kopen die jullie leuk vinden en hierbij bijvoorbeeld lekker gaan borrelen. Het ene spel duurt langer dan de andere en er zijn veel verschillende varianten. Op KoningBordspel.nl vind je een ruim aanbod met de leukste spelletjes. Van partyspellen tot kaartspellen.

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    nl_NLDutch