wonen

Dit is waarom meer bedrijven LED reclame moeten gebruiken

Ben je druk op zoek naar reclamemateriaal waarmee jouw bedrijf extra opvalt? Niet alleen bij potentiële klanten en zakenpartners, maar ook bij gewone voorbijgangers? Dan moet je tegenwoordig wel van hele goeden huize komen. De concurrentiestrijd ligt nou eenmaal erg hoog. Je moet flink tegen anderen kunnen opboksen wil je opvallen. Je kunt gelukkig al een groot verschil maken door simpelweg voor andere vormen van reclame te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van LED reclame van 3tac.nl? LED verlichting wordt steeds meer gebruikt voor het verduidelijken van reclameborden en om gevels beter zichtbaar te maken bij de doelgroep. Daarnaast heeft het gebruik van LED reclame ook nog tal van andere voordelen. We zetten de grootste voordelen kort voor je op een rijtje.

Een duurzame keuze

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de keuzes die ondernemers maken. Dat kan ook niet anders nu consumenten hier ook steeds meer waarde aan hechten. Wanneer je wilt opvallen met reclamemateriaal is het belangrijk om ook hierbij de duurzaamste keuze te maken. Led-reclame is dan erg geschikt. LED verlichting gaat namelijk niet alleen veel langer mee, maar verbruikt ook nog eens veel minder energie. Wist je dat een ledlamp circa 90% zuiniger is dan een traditionele gloeilamp? Daarnaast is het ook gemakkelijker recyclebaar. Daardoor zal led–reclame ook na het verlopen van de levensduur nog een belangrijke rol kunnen vervullen.

Relatief onderhoudsvrij

Als ondernemer heb je niet altijd zin en tijd om constant met de materialen om je heen bezig te zijn. Je bent druk met ondernemen. Dan is het wel zo prettig als je weinig omkijken hebt naar de reclame die op je gevel staat. Gelukkig is LED reclame zo goed als onderhoudsvrij. Je hoeft weinig te doen om het reclamemateriaal mooi te houden. Wel is het belangrijk om eens in de zoveel tijd te checken of alles het nog goed doet. Zo voorkom je dat het bord na verloop van tijd minder leesbaar wordt. Je hoeft dit overigens niet zelf te doen. Je kunt dit ook laten controleren.

Je valt direct op

Nog een groot voordeel van LED reclame is dat je hiermee direct meer opvalt. Mensen zijn van nature erg visueel ingesteld. Opvallende effecten trekken direct de aandacht. Het gebruik van ledverlichting kan er dan ook toe leiden dat je bedrijf sneller opvalt bij voorbijgangers en dus ook potentiële klanten. Daarnaast biedt het ook andere voordelen. Zeker als deze reclame op de gevel of langs de weg wordt geplaatst. Hiermee zorg je er namelijk niet alleen voor dat je opvalt, maar ook dat de aandacht al van grotere afstand wordt getrokken.

Daarnaast zorgt LED-reclame er ook voor dat je echt 24/7 zichtbaar bent. Ongeacht het weer of het tijdstip. De verlichting zorgt ervoor dat de naam van het bedrijf altijd leesbaar is. Zo ben je in staat om dag en nacht de juiste boodschap over te brengen en de aandacht te trekken.

You Might Also Like

    nl_NLDutch